Merhaba arkadaşlar, Metin2'ye vakit ayıramamamdan dolayı hesabımı satma kararı aldım. Aşağıda özelliklerini sunduğum 80 level büyülü silah hesabım satılıktır.
Eşyalar
Boynuzlu Kask +6 ( 15 Şimşek ) 4 Efsun
Yin-Yang Zırh +9 ( 1.000 HP, 15 Şimşek - 10 HP Absorbe ) 7 Efsun, kostüm yansıtmalı
Şahin Kalkanı +9 ( 20 Şeytan, 15 Blok ) 5 Efsun
Cennetin Gözü Bilezik +6 ( 2.000 HP, 10 Şimşek, 10 Şeytan ) 5 Efsun
Abanoz Küpe +9 ( 20 Şeytan ) 5 Efsun
Bakır Kolye +9 ( 2.000 HP, 5 Delici, 5 SP Absorbe ) 6 Efsun
Tahta Ayakkabı +9 ( 2.000 HP, 5 Saldırı Hızı ) 7 Efsun, son iki efsundan biri 450 HP
19 Emiş Kuşak ( 34 ORT, 7 Efsun +9 Havalı Çelik Yay Emdirilmiş )
Genel Aura Giysisi ( Sersemlik, Ölümsüz ve Şeytanlı Titan Kalkanı emdirilmiş, 1 blok da var ) Kalkan emdirilmemiş değeri yaklaşık 140 TL.
Savaş Yaban Domuzu ( 5 Günü kalmış, Manni yansıtmalı )
Simya
+4 Mitsi Mat Grena ( 6/5 SP Absorbeli )
Diğer
Yeni at sistemi gelmesiyle birlikte atın seviyesini 29 level yaptım ve şu an üzerinde 300 küsür at yemi bulunmaktadır. Hesabın levelini yükselterek, hazırda beklettiğim at yemleriyle birlikte hiç zaman kaybetmeden at levelini yemin yettiği kadar yükseltebilirsiniz. Onun dışında 60 gün bekletilmiş ve daha sonrasında 60 level kasılmış Nessie peti bulunmaktadır. Petin günü şu anda 100 günün üzerindedir. Hesabın biyolog görevi de Tugyis Tabelasındadır. Bunların dışında 1.5 Won civarı nakit vardır. Yetenekleri M2-M3 civarıdır.
Şu an aklıma gelenler bu kadar, merak ettiklerinizi konu altına yorum atarak sorabilirsiniz. Fiyat olarak ne kadar edeceğini bilmiyorum, tekliflerinizi bekliyorum.
FİYAT : 350 TL Acil ihtiyaçtan dolayı 250 TL'ye düşürdüm arkadaşlar. Son fiyattır.