Artık ucuz olanın değil kaliteli ve insanlar tarafından kullanılırken fenomenleşen ürünlerin daha çok değerli olduğunu düşünüyorum. Ve hatta psikolojik etkilerle insanların borçlanmaya yönlendirildiğinin de altını çizmek isterim. Bundan bir ay evvel kredi çekerek cep telefonu alan ve 20-25 bin lira bu uğurda borçlanan birkaç arkadaşım oldu. Bu düşünceyle 7-8 bin lira faiz ödemek mantıklı geliyor.
Bir hizmette veya üründe inanın ucuz fiyat sunmak artık bir değer atfetmiyor bana sorarsanız. Kaliteli olmak ve iyi pr yapmak işlerinizin artmasına sebebiyet verecektir.
Burada 5 üzerinde akıllı saat satışı yaptım. Belki de en uygun fiyatla birkaç gün önce ilan koymuşumdur. Bu ürün diğerlerine göre biraz daha eski model, series 3 diye geçiyor. Ve inanın sadece bir tane al sat yapan muhtemelen ölücü bir arkadas dısında henüz yazan olmadı. Son model bir ürünü piyasadan sadece 50₺ aşağı koyduğum ilanda saatler içerisinde başka alıcı alternatifleri de varken sattım

Diyeceğim o ki biz artık tüketim toplumu kavramını da aştık ultra tüketime doğru gidiyoruz...