jeaner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ocak ayında elektrik kaçak kullanıyorsunuz diye komik şekilde elektrik sayacımızı söküp götürmüşler. Gittik ne kaçağı faturalar ödeniyor nedir ne değildir, özür dileriz hata yapmışız diyerek gelip taktılar. Dünde evde yokken yine kaçak kullanımdan elektriği kesmişler İzmir Gediz Elektrik.

Bu ne saçmalıktır tüm faturalar ödeniyor, kaçakla uzaktan yakından alakası yok apartman dairesi. Yine hata yapmışız gelip bağlıcaz ama pazartesiye diyorlar. Bunların amacı neolabilir?
Apartmanda bir tek bize yapılıyor.
Ben sizin yerinizde olsam tüm belgeleri detayları ile birlikte alır tüketici hakem heyetine ayıp oranında bedel iadesi seçeneği ile internetten başvururdum. Ödediğinix fatura 500 ise sonuçta size bu hizmeti hatalı verdiler. 100 tl dahi kazansanız bir daha yapmazlar. Hele ki bu 100 tl yi avukat aracılığı ile icraya koyarsanız daha evinizin önünden geçmezler