Öncelikle Merhabalar
İlgili kulanici bizlerden isp ip vds satın almiştir earnapp için bir hizmet sağlamadik isp hizmeti sağşadol earnapp için bir vds hizmeti sağlamadik bizlere earnapp için uygunmu diye belirtiğinde bizde kendimiz kullaniyoruz ve çalışmakda oldugunu belirtik
Kendisine ip üzerinde çok sorgu çektigini ve ip leri riske attıgını belirtik fakat dinlemeden ısrarla ip info çekip earnapp üzerinde ban yedirti tek kendi ip leri ban yemedi sağladıgımız class da banlandi her info geolocaiton vb 3.parti yazılımlarında güncellemeye sebep olur
Müşterimizin madur olmamasi adina nested sunucusu sağladık ve bizlerden vcenter istedi bizde güvenlik sebebi ilen vcenter hizmetini sadece kendimiz kulandigimizi ve kendisinin kurabilcegini belirtik kendisi siz kurun diye belirti hiç bir şekilde bizim zorunlulugumuz olmadan kabul ettik talebini ilgili birime aktardik fakat cumartesi-pazar oldugu için kurulum işlemi her halükarda uzamakda
Ayrıca iade sözleşmemiz gereği VDS - Sunucu hizmetlerinde iade sağlanmamakdadir
Konu EarnApp Falan Değil
Konu Sizin Beni Sallamamanız.
Benim Kullanım Sürelerim Bile Gidiyor Ben Taleplerimi İlettim.
Bahane Aramak Yerine PM Üzerinden Yazın Uzlaşalım.
Konuya Moderatör Dahil Oluncaya Kadar Ne Yazarsanız Yazın Cevap Vermeyeceğim.
EK-1: Her Ne Kadar Kanıtlanamayacak Bişey Olsada Yukardaki Uyarı Yapıldıktan Sonra Check/İnfo İşlemi Yapmadım.