Befo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnsanlar artık çıkacak her hastalığı aşıya bağlayacak malesef.
Şimdi böyle bi başlık atarak "Biontech aşısı olanlar konuya" diyerek korku salmanız yersiz.
Aşı olmayıp entübe olanların halini bir görseniz aşı olmayı bırakın her gün fitil bile atarsınız.
Ben kilolu ve 20 senedir aktif sigara zıkkımlanan biriyim. 2 ay önce covid oldum çift aşılı olmama rağmen sıkıntılı geçirdim. Aşılı olmasam ne olurdu allah bilir.
gereksiz yere de entübe edilip, 8 hap ile intihara sürüklenen daha sonrasında etkisi olmadığı için kullanımından vazgeçilen fakat bu haplar yüzünden fenalaşıp vefat eden insanları da biliyorsunuzdur umarım, burada ki mevzu aşı karşıtlığı değil yan etkileri konuşuluyor, kendi babamın götürdüm acile öksürük şikayetiyle acil yatması gerekir steroid antibiyotik tedavasi uygulanacak akciğerleri %80 sarmış dendi hastane adı da vereyim izmir dokuz eylül acil, adamın hiç birşeyi yok nasıl olur dedim inanmadım çıkardım babamı iyi ki de çıkarmışım, özel bir hastanede akciğer tomografisini inceleyen doktor siz niye buraya geldiniz amcanın hiç bir şeyi yok dendi, maalesef bir çok hastaya denek gibi bilinmeyen oturmamış tedaviler ile zarar verildi ve makara konusu yapıldı twitterda whatsapp gruplarında doktorlar tarafından.