ErsinSUCU adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar selamlar, haftalardır diş randevusu almaya çalışıyorum. Fakat mhrsden bir türlü randevu alamıyorum. İstanbulun tamamında hiçbir Diş polikliniğinde randevu yok. Özele de daha önce hiç gitmedim. Fiyat konusunda tereddütlerim mevcut. Öneriniz nedir? Diş çekimi olacak muhtemelen.
Dostum ben geçen gün baktım İstanbul’da oturuyorum oturduğum semtte bulamadım başka semtten aldım metroyla giderim , 10-12 gün sonrasına alabildim . İleri tarihlere ve başka hastanelere bakın , özel hastaneye gittik sorduk kanal tedavisi 1000 TL bir de dolgu yapacakmış 300-500 de o tutar diye düşünüyoruz özel hastaneler çok pahalı devlete gitmeni tavsiye ederim.

Rothstein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konu diş olunca mükemmeliyetçiliğe önem vereceksiniz. özel kliniği olan veya özel hastanede çalışan bir doktorun mükemmel hizmet sunması için birçok teşvik mevcut. örneğin, özel okullar "ben buraya gelip size hiçbir şey öğretmesem de aynı maaşı alacağım" diyen ruh hastası megaloman narsist öğretmenleri anında kovarlar.
Ben tam tersi düşünüyorum , özel okulda zaten sınıfı her türlü geçirdikleri için kimse bir şey öğrenmiyor herkes laylaylom ama devlette kimse kalmamak için dersi pür dikkat dinliyor aynı şey özel hastane içinde geçerdi özel hastanede ki doktorlar -Tahminimce- devlet hastanelerine atanamadıkları için yeteri kadar başarılı olmadıkları için özel hastanelere alınıyor , ayrıca bende diş doktoru arayışındayım gitmeden önce özel hastanede randevu aldığım doktoru araştırdım 25-26 yaşında zaten 20-22 yaşında mezun olmuştur 2-3 yıllık doktor , devlet hastanesinde ki doktoru araştırdım 30 yıllık doktor sence 30 yıllık doktor mu daha iyidir 2-3 yıllık doktor mu ? Cevabı sende biliyorsun bakış açın bence tamamiyle yanlış.