Olabilir.
Siz fatura talebinde bulunun.
Fatura talebinde bulundum
olabilir...satıcı kesmeyebilir...satın alıdığınız sayfanın üstünde fatura iste kısmı olmalı. oradan istekte bulunun. o istek direk satıcıya düşüyor. Bu durumda kesmemem gibi bir şeye cesaret edemez diye düşünüyorum. çünkü cezası ağır...
Hocam fatura talebinde bulundum enteresan ki ürünü hemen gönderdiler ama fatura için hala cevap bile vermiyorlar tam üç gün oldu müşteri hizmetleri ise 48 saat içinde cevap verir diye oyalıyor
Ya da soru sor kısmından satıcıya faturamı gönderin diye yazın. daha hızlı sonuç alırsınız.
Kaçıncı mesajım ama hala cevap alamıyorum maalesef o yüzden burada konu açmak istedim
Trendyol hakkında bu tarz onlarca şikayet var, Ekşi sözlük'te falan da deli gibi yazmış millet. Satıcıları denetlemiyorlar sanırım, ben de gidet göstermek için bir cihazın faturasını tam 3 hafta müşteri hizmetleryle dövüşe dövüşe alabilmiştim.
Hocam kesinlikle denetleme mekanizması sıfır ben trendyola güvenip aldım ama iade etsem mi diye düşünmeye başladım sonuç olarak faturaya da tabi bu arkadaş ama paneline de gelen giden bir şey yok
Hepsiburada satıcısı 17 gün sonra gönderdi. Gönderdi dediğimde sayfaya yüklenmiş açtım indirdim.
Hocam hani uygun fiyatlı bir ürün de değil ayrıca garanti vs için mutlaka fatura istiyorlar biliyorsunuz bu durumda fatura olmaması çok saçma
Herkes e-fatura kullanıyor zaten, iade için fatura şart değil.
Bu arkadaşızmızda efaturaya tabi ama paneline bir şey gelmedi
Bazı satıcılar yasal iade süresi dolduktan sonra faturalandırma yapıyor. Sipariş üzerinden satıcıya fatura talebi gönderin. Faturanızı göndermezse 2 ihlal puanı alacak. Bu cezayı almamak için gönderecektir. İade için fatura beklemenize gerek yok.
Umarım bu ceza puanını göze almaz ve faturayı gönderir ya da cihazı iade edeceğiz kutuyu açamadık sırf bu yüzden