Befo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Buram buram cehalet fışkıran bir yazı. Bu tiplere kulak asıp bilime ters düşmeyen arkadaşlar. 3 tane meşhur olmak isteyen meslek haini doktorların dediğine inanıp 3000 doktorun dediğine inanmayan tipler bunlar. Çok samimi tanıdığım 3 profesör doktor var. Bu adamlar bu aşıyı olduysa İsrail vatandaşlarına bu aşıyı yaptıysa korkmadan olun. Böyle tiplere itibar etmeyin.
Televizyon ekranlarından düşmeyen Mehmet Ceyhan da 3 seneden önce aşı bulunması imkansız, zaten 2 yıldan uzun süren salgın yok demişti. Sonra ne hikmetse bir anda aşı olmaya davet etti herkesi. Bu sıvı zehirler olmasaydı zaten geçen sene virüs hayatımızdan çıkacaktı. Hatta tam vakalar azalır gibi olurken aşıyı sürüp süper bulaştırıcı hale getirdiler herkesi.

Ben aşı olmadım. Ne oldu? Şimdi aşı olanlar sayesinde mi hayattayım? Dünya da böyle bir salgın örneği yok. Bir salgın varsa ve aşısını olmadıysanız sizi öldürür.

Tahlil reçete doktorlarını bana bilim adamı olarak tanımayın. Kendinize saklayın.

Hatta size bir örnek vereyim. Yengem senelerdir epilepsi hastası. Her doktora gittiğinde ilacın mg ını arttırdılar. En son Antalya da bir doktora gittiler sadece o doktor yüksek mg ile başlanır sonra düşürülür dedi. Bunlar neden sürekli yükseltmiş dedi. Öyle 3-5 doktora da gidilmedi. Özelden devlete kadar gidilmedik doktor kalmadı. İşte senin o bahsettiğin 3000 doktor o guruba giriyor.

Diğer aşılara karşı değilim ama bu zehire karşıyım. Vurulmadım bir zararını da görmedim.

Seninle de zaman harcayacak da değilim. Git istediğin kadar vurul. Hatta 5-10 karma yaptır. Beni ilgilendirmiyor.