Geçmiş olsun.
Zamanında çok dedik ne idüğü belirsiz sıvıları olmayın diye. Laboratuvar da izole edemedikleri, test kiti dahi geliştiremedikleri virüse birden aşı buldular. Aşı olanlar da yan etkisini anında göreceğini sandı. Hal bu ki aşının yan etkileri seneler sonra ortaya çıkacak ve çıkmaya başladı. Sizin yaşadığınız rahatsızlığı yaşayan bazı doktorlar bile var. Aşıdan sonra kalpte oluşan rahatsızlıklarından şikayet ediyorlar.
Çok şükür olmadım. 1 kere geçirdim hastalığı ve sanırım herhangi bir rahatsızlık bırakmadı. En azından benim hissettiğim.
Ölenler de zaten hastane de entübe edilip ciğerleri patlatılanlar oldu. Evin de koronadan ölen olmadı. Çoğunluk hastane de entübe de öldü yada öldürüldü. Hatta beyaz önlüklü teröristler ben bunlara doktor demiyorum, 9 numara entübe kullandım diye twitter da itiraf da bile bulundu. Ama kimse yasal işlem başlatmadı. Kimseye otopsi yapılmadı. Niye yapılmadı? Ne gizleniyordu? Tam tersi hepsine otopsi yapılmalıydı ki neyden öldüğü tam olarak ortaya çıkmalıydı. Onu da geçtim dünya da bir ilki yaptılar karma aşıyı çıkardılar. 3 ondan 5 ondan aşı oldular.
Neyse artık olan oldu. Ölen de öldü. Kalan varsa sağlar bizim olsun bari.