Arkadaşlar bu şahıs rent a car firmam var ve reklam çıkamıyorum dedi. Günlük 6K kadar ads reklam bütçem var dedi. Hizmet bedeli olarakta 500 TL teklif etti. Sitesini inceledim GAREN** adı altında hizmet verdiğini söyledi. Araştırmalarım sonucu GAREN** rent a car firmasına ait herhangi bir bağı olmadığını öğrendim. Üstelik firma logosunu kullanarak web sitesine piyasanın altında çok miktarlarda cüzi araç ilanları vermiş.

Kendisi reklam arayışı olduğunu konu açarak belirtmiş ve doğal olarak reklamlarınızı çıkabilirim diye görüştüm. Kendiside önden para vermem dedi reklamı yayında görünce paranı atarım dedi. Onay dahilinde reklamları açtım. 1 gün boyunca reklamları aktif kaldı. Gördüm reklamları teşekkür ederim çok güzel gidiyor demesine rağmen başka bir arkadaş veriyor reklamları bir daha çıkma gibi laflar söyledi. Kaç gündür uygun bir dille iletiyorum böyle ticaret olmaz diye uygun bir dille. En sonunda reklamı tekrar çık dakikasında sana paranı atıcam dedi. Kendisine tekrar uygun bir dille harcanan toplam 967 TL'lik bakiyeyi göndermesini sonra reklam çıkabileceğimi söyledim. Israr etti söz göndericem falan dedi. Mümkün olmadığını söyledim hizmet bedelinide istemiyorum harcanan tutarı gönder dedim ve sonuç tahmin ettiğiniz gibi arkadaş whatsapp üzerinden engeli koymuş.

Öncelikle r10 platformunun gerekli işlemleri yapacağından eminim. Şahsa nitelikli ************** suçundan dava açmak adına savcılığa gerekli tüm bilgiler telefon numarası web adresi hepsi verilmiştir.Adının ilhan olduğunu söyleyen bu şahısa inanmamanızı aynı zamanda piyasada birçok kurumsal rent a car firmasının adını web sitesini hatta logosuna kadar kullanıp insanları dolandıran bu insan dışı varlıklara kesinlikle itimat etmeyin. Konu moderatöründen ivedi ilgilenmesini diliyorum. Herkese iyi forumlar.