1-Şahsen bu proje benim aklımda olsa kesinlikle ilk olarak düzenli olarak içerik ekler miyim? Buna zamanım ve çalışma azmim olur mu diye düşünürdüm.
2-Daha sonra insanlara ne aratıp benim siteme gelebilir ya da düşündüğüm içerikleri bir aratırdım karşıma ne çıkıyor diye. Yani rakiplerim kimler? geçebilir miyim?
3-Olay para kazanmaksa Adsense ile uğraşmak yerine dolap - letgo vs gibi yerlerde al sat yapmak daha mantıklı.
4-Ben olsam dosyaları drive hizmeti veren yerlere yüklerim. Maliyet olarak daha uygun olur diye düşünüyorum.
5-Ücretsiz herkesçe paylaşılabilen şeylerin herhangi bir hukuki yaptırımı olmaz diye biliyorum
6-Link kısaltarak para kazanmak güzel fikir olabilir ama ben şahsen bi şey indireceğim zaman bu kısaltmalara sinir oluyorum o yüzden yapmazdım.
Hocam değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Boş vaktim fazlasıyla var düzenli içerik girebileceğini de düşünüyorum. Bir kaç gündür seri arastima içerisindeyim rakip analizimi detaylıca yapıyorum. Maliyet konusunda dediğiniz gibi drive mantıklı. Bu link kısaltma işini reklam için düşünmüştüm. Reklamlar la da boğmak istemem. Link kısaltma herkesin bildiği abartılı siteler gibide olmayacak benim maliyetimi çıkarsın yeter.