Sınav soruları ve dilekçe örnekleri konusunda sıkılmadan sürekli olarak içerik girerseniz kanaatimce iyi hit elde edersiniz. Yani süreklilik arzeden bir durum var bu nedenle durmadan içerik eklemeniz gerekecek ki zaten sınav soruları vesaire derken eğitim ve ders kitapları konularına da el attıkça içerik sorununuz kalmayacak bence. Adsense ile egitim içeriklerinin kazancı düşük diye biliyorum ancak ziyaretçi fazlalığı bunu çözmekte. En azından sürümden kazanma mantığı olarak düşünülebilir.

Rekabetin çok olduğu bir alan bu nedenle özgünlüğünüz diğer sektörlere göre daha fazla önemli ve iyi bir bütçe ayarlaması yapmanızı tavsiye ederim. Sağlam bir planlama ve bütçe ile seo konusunda gereken adımları atarsanız hitiniz arttığında masraflarınızı çok kısa sürede çıkarabilirsiniz.

Wordpress tema konusunda ise site içeriğiniz dilekçeler, sınav soruları iken biranda farklı sektör içerikler eklemeniz düşündüğünüz sıralamaları veya ziyaretçileri elde etmenizi kolaylastırmayabilir.

Telif vesaire konular hakkında yeterli bilgi sahibi olmadığım için bunlara cevap veremeyeceğim.

Ancak dilekçe örneklerini görsel olarak içeriğinize ekleyip indirmek isteyenler içinde kendi sunucunuz üzerinden txt formatı ile sunmanız bence çok fazla sunucu maliyeti oluşturmayacaktır. Link kısaltma sistemi içinde anladığım kadarıyla kendi domaininiz ve sunucunuz ile yapmak istiyorsunuz bu konuda da google nezdinde sorun yasamazsınız diye düşünüyorum.

Diğer link kısaltma sistemleri belki arama motorlarında güvensiz görülebiliyor olabilir ancak scripti kendi siteniz üzerine kuracaksanız bu adsense için veya google sıralamalarınızı kötü yönde etkilemeyecektir.