Hocam sadece boş bir doneyle kendinizi savunuyorsunuz

Başkasının tapulu malından bahsetmiyoruz. Tapulu malın önündeki sokaktan bahsediyoruz ben apartmanın içine girmiyorum arabayla apartmanın önüne park ediyorum. Siz vermiyorsunuz ben size kanunu söyleyeyim. Eğer apartman önü kamu malıysa oraya herkes park edebilir kimseye ait değildir. Tek istisna şudur: Müteahhit eğer apartmanı yaparken kendi arsasını dışarda bırakacak şekilde yaptıysa yani normal yoldan sokaktan içeri girecek şekilde park yeri bıraktıysa o zaman evet apartman sahibine aittir ama eğer öyle bi alan yoksa kim isterse o park eder. İsterseniz birgün trafik polisi çağırıp benim apartmanın önüne park ediyor diyin size gereken cevabı versinler. Lütfen birkez daha cevap yazmadan önce ya bi kanun vs birşey belirtin ki tartışmamızı mantıklı bir zeminde sürdürelim yada böyle boş bir doneyle daha fazla savunmaya çalışmayın kendinizi çünkü çok komik oluyor.
Bence kendinizi kandirmayin. Sokak kavrami ayrıdır tapulu mal kavrami ayridir. Tartışma görselden basladi. Boş done dediğiniz şeyde kendiniz sokaktan bile bahsetmemissiniz. Bence elle tutulur bir savunma yapmaniz daha akılcı olur