Merhaba , herşeyi açık açık yazıyorum ki tekrar soru sorulmasin diye arkadaslar .

Youtube'ye video atılacak .

Yeni açılacak sen sitemize yönlendirecek şekilde 1_2 fotoyu birleştirip ( ister telefonda 1 dk iş) youtubeye sitemize uygun başlık ve açıklama ile paylaşılacaktır . ( başlık ve açıklama özgün değil copy )

Yazdırmış olduğumuz Makeleleri copy ederek Forum ve tanıtım sitelerine eklemek . ( listeler r10 da dahi var . ( isterseniz program kullanın)

Youtubede bizim sektör reklamları yapan orta çaplı kanalları bulup bize iletmek ( reklam için )

Instagramda orta çaplı bize uygun hesapları bulup bize iletmek ( reklam için iletişime geçeceğiz)

Açıkçası x işi yap diyeceğimiz birini aramıyoruz . Gün-de 1 saatini full bize ayıracak (gece gündüz fark etmez . )

O iki saatte bizim dediklerimiz doğrultusunda hareket edecek birini arıyoruz .

Gün-de 1 saatini bize ayırmak isteyen bir arkadaş bize fiyat teklifini pm olarak yazarsa sevinirim .

Ödemeyi haftalık olarak peşin yapacağım .

Örnek haftalık ben 7 saat ilgileneceğim karşılığında xxxxxx ödeme istiyorum gibi. Lütfen teklifi siz verin teklif isteyen arkadaşlara dönüş yapamayacağım . Herkese iyi gunler dilerim