erdemozturk52 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende 102 ile gidecek cesaret yok bi kere hocam o işkillendirdi beni 😄
Olur olur yükselir o tat ı
Bende motorumda ilk öyle idim
İstanbul dan aldık ambar ile gönderdik kış ve ekipman yok yanımızda diye sabah bize gelecekti ama bekleyemedik heyecandan sabah olunca doğru otobüsle düzceye gittim gelir iken az bayır vardı 100 ile gidiyordum az biraz gaz açayım/vereyim dedim daha da ıslandı o bayırda bi baktım 140 halbuki ben 100 ü asla geçmem o motorda diyordum sonra vardık filan biz ilerleyen zamanlarda
Sonra ışıklarda kalktık öyle ıslanmak için değildi normal vites yükseliyorum arkanda abim yavaşla biraz dedi bi baktım 185 halbuki yeni kalkmış idim zaten sonra hiç düşük hızlarda şehir içi bile duramadım ilçede çok ağır trafik yok seyir halim bile 70-80 yani
Zaten 1 vites 25 te kesiyor 2. Vites 60 da 1-2 gidersem uzun hararet yapacak gibi oluyor çok şık fan açıyor rotax motor var üzerinde filan can sıkıyor alıştık öyle yüksek hız a
Gerçi sonra araba da basmam diyordum aldığımda hep öyle yapma motor ölü çalışır vs dediler ama şimdi yok d100 e çıkarsam 150-160 düşmüyor bilmiyorum ben az basıyorum sanıyorum ama bastıkça gidiyor ayrı bir şey o ya