Geçmiş olsun, bence hiç değerli vaktinizi harcamayın. En önemlisi, sinir katsayınızın çıkması, adama ders vereceğim derken, sinirden tansiyonunuz bile fırlar, bütün gün düşünür durursunuz, beyninizi yersiniz. Şunu bilinki bu çok pasif ve basit bir hareket, kimse sizin karşınıza çıkıp böyle bir hareket yapamaz. Bukadar işsiz, serseri, ve farklı milletlerin yaşadığı bir ortamda ,ben erkek halimle bile telefon numaramı vermiyorum ilan girerken. Hatta ismimi bile değiştiriyorum bazen.
Numarayı bloke edin, gerekiyorsa birdaha arar ise, seni savcılığa bildirdim diye siz çıkın telefona, gizli nodan arayanlarıda açmayın. Zaten sizin sesinizi duyunca, en fazla 1-2 kere daha arar sonrada aramaz. Muhtemelen çocuk çoluğun işsiz güçsüzün tekidir. Bulsanız abi diye yalvarır.
Şimdi soracaksınız bu ite kim ders verecek, yaptığı yanına karmı kalacak diye ? Hangi birini şikayet edeceksiniz? Bunlardan çok var hocam. Bunlara dersi devlet vermemiş , siz tek başınıza veremezsiniz. Dediğim gibi rakam vermiyim ama bunlardan çok var.
Bunun dışında, sahibinden sitesine malesef, kötü niyetli kişileri engellemede çok pasif. Bırakın telefonla arayıp küfredenleri, mesaj yolu ile hakaret yada ************** yapanları bile engellemede başarısız.
Bu sebeple, özellikle yoğun kitlelere açık sitelerde, cep telefonu gibi özel bilgilerin paylaşılmaması gerekiyor.