İstemeyenler HABERLER bölümünde siyasi başlıkları pas geçebilir ve siyasi tartışmalara katılmayabilir. Kavgaya dönmediği sürece siyasi tartışmaların-haber bölümünün hiçbir sorun yarattığını düşünmüyorum. Hatta boş beleş Halk TV'ydi ATV'ydi izleyip ne görüyorsa onu papağan gibi sayıklayan insanların tartışmasındansa iktidarıda muhalefetide savunan- sınırsız bilgiye erişimi olan insanların "bazen argümanlı" gelerek birbirleriyle tartışmalarını görmek hoşumada gidiyor.Ek olarakta medyası sınırlandırılmış bir ülkeyiz, bazı şeyleri sadece internetten öğrenebiliyoruz.Sırf bazı üyeler rahatsız oluyor diye kaldırılmamalı, ama "kavgaya dönen" ve "kavgaya çeviren" çirkin üslupta hakarette bulunanlarada ağır yaptırımlar uygulanarak gerekli kırmızı çizgi çekilmeli.. Haber bölümü kaldırılarak forum "robotlaştırılmamalı" .
Hocam burası CNN Türk, HaberTürk veya bir siyasi forum değil. En basitinden şu yazdığınız mesajdan ötürü bile tartışma doğabilir.
Haber bölümünün kaldırılması forumu bana kalırsa robotlaştırmaz. Burası webmaster, teknoloji konuları ile meşgul olması gerekirken siyasi konularla boğuşuyor.
Ayrıca bu bana kalırsa özelleştirebilir bir seçeneğin üstünde bir konu.
En iyi örnek bu mesajların reportlarını incelemekden ticaret veya diğer asıl olması gereken konuların reportlarıyla ilgilenilmesinin sürecini uzatıyor ve zorlaştırıyor.