Globalciuc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ses yaptılar diye komşu dövmek mi ? kardeşim sen kimsin ya sen kendini ne sanıyorsun ses yaptı diye dövsem suçlu olur muyum diye gerçekten sordun mu bir de? İşte adamına denk gelmiyorsunuz ondan böylesiniz sen benim evime gelcen ses yapiyon dicen üstüne bir de beni dövcen öyle mi sana bu özgüveni kim aşıladı adamdan şırıngayla kan alırlar dua et sen adamına denk gelmemişsin bir de konu açmış resmen komedi gidersin insan gibi söylersin olmadı mı bir daha gidersin abi kusura bakma ama çok ses geliyo hakkını helal et dersin bir daha olmadı mı yine gidersin abi size rahatsızlık vermek istemem kusura bakma ama yeminle çok ses geliyor dersin bu sefer de olmassa polisi ararsın polis gelir gerçekten bu cinayetler hep sizin gibi boş beyinli insanlar yüzünden çıkıyor azıcık anlayışlı olun dövermiş sen git sana bu gazı verene deki bana böyle gaz verdiniz zamanında yarın başıma bir iş gelirse kan verir misiniz diye sor tamam mı benim bile sinirlerimi zıplattın karşındaki insanı düşenemiyorum boş beleş gereksiz adam.

Not : böyle bir cahillik yapacaksan ailesinin yanında yapma karısının kızının yanında yediremez kendine öldürür seni!
Bana da gelse böylesi hayatı kararır.
Biri eve gelip darp etmeye kalkışacak he beyzbol sopası yetmezse mutfak var...