Motor ile giderken sokak arasında ben geçerken bileğime diş attı(kanama yok ancak deri hafif kalktı yarım saat sonra dezenfektan sürdüm bölgeye) olay bundan ibaret daha sonra aşılı olup olmadigini öğrenmek için sahibini aramaya basladim etraftaki binalara sora sora o sokak kopegini besleyen biri varmis onun evini buldum zile bastim kimse bakmadi bende hastanenin yolunu tuttum 2 doz aşı vurdular devamı olacak dediler ertesi günü birdaha sokak köpegini besleyen adamin evine gittim gene evde kimse yoktu her neyse toplamda 4 gün oldu bugun hastaneden aradilar aşılarin devamini vurdurmaniz lazım kuduz öldürür vs. bende gittim aynı yere köpek hala yaşıyordu adamın evine gidip zile bastım gene açan olmadı.Komşulara sorduğumda köpek daha önce 2-3 kişiyi daha ısırmış adam biraz sıkıntılı biriymis o yuzden bisey diyemiyorlarmis.(köpeği takip ettiğim için toplatamiyorum 5 gün daha yaşadığından emin olursam köpeği belediye tarafından aldırcam) Her neyse sadece bence psikolojik olarak sağ bacagimi(ısırılan) garip hissediyorum(aklıma olay geldikce oluyor sadece) köpek 4 gündür yaşıyor yarın ve onumuzdeki günlerdede bakacam eğer ölürse aşıların devamını vurdurmaya gidicem.Bu köpeklerin hepsinin uyutulması lazım sokakta köpeğin işi ney? tasmasız ve sahipsiz köpeğin silahtan farkı yoktur.Önerisi olan var ise aşı ve kuduz hakkında bekliyorum.