bondcemil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amaçları zaten burdaki pazarla rekabet etmek değil. Sadece Türkçe destek veriyor o kadar. Dolar bazlı satış yapıyor, onu da liraya çeviriyor. Eskiden de dolar bazlı alıyorduk, ödeme bankadaki hesaplara lira olarak yansıyordu. Şimdi direk lira olarak çevirip ödeme yapılabiliyor o kadar. Godaddy hep bildiğimiz godaddy. Ben kullanıyor muyum şu anda? Hayır. Yıllık 12 dolara işimi görüyordum o zamanlar. Doların düşük olduğu zamanlar yıllarca kullandım, şimdi ise ben de alternatiflerini kullanıyorum.

hocam amaçları aynen öyle aslında : https://www.instagram.com/godaddyturkey/?hl=tr

tr.subdomaini, türke sosyal medya kasmaları, hepsini geçtim devasal gibi bütçelerle türk kanallarına,ve dijital mecralara verilen reklamlar =) pandemi de her 10 reklamdan birisi godady reklamıydı. pazar hedefi olmayan adam bu kadar pr yatırımı yapmaz. burada yanılıyorsunuz.

pazara bu kadar pr yatırımı yapıp girmek isterken de, fiyatlarda bu kadar uçuk kalmaları saçma. tabiki koskoca godaddynin finansal aklı böyle basit konuşlup ölçülemez, vardır bir bildikleri diyebilirsiniz.

ancak plajda kum tanesi de olsa benden kazandıkları, 4 ayda onlarca hizmeti sonlandıran benim gibi müşterilerin de şikayetlerini göz ardı ederlerse, bu kadar yatrımları da bana göre boşa gidecektir. çünkü bu fiyatlarla, ancak hazır websitesi hizmeti verebilir, aklı selim kimse 3 katı para verip domain ve host almaz, sadece hazır website sloganıyla da bunca yatırımı sürdürülebilir kıalcak bir gelir kaynagı olmaz bence.