SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dolar kac lira biliyorum merak etme. ben amerikada hizmet almiyorum. godaddy ile cok alakasi var eger burada yerli firmalar ile rekabet edebilmek istiyorsa, tr.godaddy ile bu piyasaya girmişse fiyatlari da boyle uzaylara gitmemeli. ha gidebilir biz dolar endeksli satiyoruz diyebilirler sorun yok ben de almam. bu sekilde de hedefledikleri pastaya bu ulkede asla sahip olamazlar. son 4 5 ayda onlarca hizmetimi durdurdum oradaki.

udemyde ayni egitimi senle amerikadaki bir adam ayni fiyata almiyor. Google domains 75 liraya domain satarken godaddy yillik uzatmaya 350 tl istiyorsa 1 domain icin, dolar bazli fiyatta da bu kdr ısrarcıysa rekabet edemez.

altini çizdiğim nokta bu yani, cunku domain ve host bu, ulasilamaz bir teknoloji degil. ihracat yapar gibi fiyat cekmeleri sacma bence
Amaçları zaten burdaki pazarla rekabet etmek değil. Sadece Türkçe destek veriyor o kadar. Dolar bazlı satış yapıyor, onu da liraya çeviriyor. Eskiden de dolar bazlı alıyorduk, ödeme bankadaki hesaplara lira olarak yansıyordu. Şimdi direk lira olarak çevirip ödeme yapılabiliyor o kadar. Godaddy hep bildiğimiz godaddy. Ben kullanıyor muyum şu anda? Hayır. Yıllık 12 dolara işimi görüyordum o zamanlar. Doların düşük olduğu zamanlar yıllarca kullandım, şimdi ise ben de alternatiflerini kullanıyorum.