merhabalar
instagramda sosyalalfa isimli sayfanın reklamına denk geldim 200k takipçiyi 249tl gibi çok düşük fiyata satıyordu. whatsappdan mesaj attım vergi no falan iletti sitesine baktım paytr den sanal pos almış. başta güvenli gelmedi ama sanalposa güvenerek alış veriş yaptım.
****zz isimli kullanıcı adıyla sipariş oluşturudm 319tl lik bir alış veriş yaptım. 1 saat içinde takipçiler gelmeye başlar dedi 1 saat olduktan sonra tekrar yazdım kullanıcı adımın yanlış yazdığımı ****z olarak yazdığımı iletti. oysaki bilerek bunu kontrol etmiştim yanlış yazmayayım diye.
bana ilettikleri resimde bir tane z harfi vardı. oysa sipariş mailinde doğru kullanıcı adı yazıyor. resimlerini aşağıda iletiyorum.
Bunlar bu şekilde dol*an******k yapıyor ve sanal pos alabiliyor. paytr e mail attım biz birşey yapamıyoruz diyorlar. yan numaram ile başka müşteriymiş gibi tekrar mesaj atıp iban ve papara numalarını aldım. işlem itirazı için yarın banka şubesine gideceğim sonrasında da kanıtlarla karakola gidip dol*an****** suçunda bulunacağım. tüketici hakem heyetine başvuru yapmıştım zaten. yarında karakoldan çıktıktan sonra belgeleri konuya ekleyeceğim.319tl benim için hiçbir şey fakat kimse elini kolunu sallayarak milleti dolandıramaz.