Tupcus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
BURASI MAXİ GEYİK KONUSU DUYAR KASACAKLAR OKUMASIN BOŞUNA TARTIŞMA OLUŞMASIN

Arkadaşlar plan çok basit, deneyini de gözlemledim hiçbirşeycikler olmuyor anlatıyorum;

Yoğun caddelerde elimizde bir tomar eski veya sahte makbuz birde konuyla alakalı bir resim millete işte engellilere/kanserlilere/hayvanlara yardım istiyoruz, param yok mu dedi bozuklukları verin diyoruz herkesten 1 lira alsan yoğun bir caddede saatte 100tlyi bulur birde mükemmel bir diksiyon olduktan sonra önünüzde hiçkimse duramaz

Bugün dediğim gibi bu taktiği yapan kardeşimizi gözlemledim, çok da şeytan haa geliyor sohbet ediyor pençe gibi geçiriyor kolunu seni hipnotize ediyor böyle

Sırf denemek için polisi aradım 1 saat de oturdum bekledim bakıyorum polis arabaları geçiyor geçiyor gidiyor geçiyor geçiyor gidiyor hatta bir tane polis üniformalı bir şekilde adamın yanından geçti gitti

1 saat içinde 4-5 defa da 112 yi aradım hiiiçkimsecikler gelmedi temiz iş abi böyle böyle köşeyi dönecez
umarım bu ************** girişiminiz forum yönetimi tarafından cezalandırılır, bu tarz kişileri de konuları da r10'da görmeyiz artık.