ZINKKK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun sevindim senin adına Ne kadar mal oldu, anesteziyi nasıl yapıyorlar yaz bari merak eden arkadaşlarda bilgilenmiş olur.
teşekkürler , 9 bin tl lazer tedavi ücreti ve ekstra olarak 150 tl muayene ve uygunluk testi ise 400 tl yani 10 bin tl üstüne mal oldu 55000 tl den başlıyor her yerde gözünde ki probleme göre fiyat artıyor ,ameliyat sonrası göz damlaları 400 tl tutu 1 aylık diğer ay tekrar alman gerek gene 400 tl yani kafadan birde 3 ay boyunca kullanmak gerekli en az hastaneden hastane ye operasyon yöntemine göre değişiyor 3 ve 6 ay arasında göz damlaları toplam 1200 1500 tl arası tutuyor 3 aylık zorunlu kullanmak
bunun hakkında konu açsam mı diye merak ettim veya diğer olanlar gibi video çekip anlatsam vb diye ama şuanlık düşünmüyorum video çekmeyi belki 1 2 hafta sonra yaparım video başlamadan önce uyuşturucu losyon sıkıyorlar gözüne saniyeler içerisinde etki ediyor ve birşey hissetmiyorsun genel olarak ama ben acı çektim biraz yani %15 20 gibi canım yandı yaparlarken lazer esnasında ve diğer kesi işleminde ama dayanılacak kadar bi acı çok aşırı değil sonrası basit zaten

ama gerçekten çekilen zahmete paraya değiyor bence