Forumun ticaret hacmini ve vizyonunu geliştirmektense çürük elmalar yüzünden bu sektöre giriş yapmak isteyen insanları engelleyebilme (kısıtlama) olayını oldukça vizyonsuzca görüyorum.

Örneğin referans ile para kazanma konularının açılması yasaklansın diye bir talep oluştursaydınız kesinlikle katılırdım veya x bir kategori hakkında burada çok fazla multi hesap işlem yapıyor kontrolü sağlansın denilseydi katılıyor olurdum ama r10 gibi platformların küçülmesi ile alakalı az davetiye daha az insan olsun ve benzeri yorumları kahkaha atarak gülüyorum.

BANA KALIRSA Moderatör Ekibine dahil edilecek yeni arkadaşlar ile birlikte sorunların çözümünü daha hızlı sağlanabilir. hatta ve hatta ben olsaydım güvenli ödeme işlemi ile alakalı olarak r10'a acil olarak bir geliştirme sağlayıp iş yapan insanların tamamının ödemeleri buradan yapmasını ve ödeme yapan kişinin onayıyla birlikte ödeme karşı tarafa gönderilecek bir havuz sistemi sağlanabilir. (r10 platformu bu konu üzerinden düşük bir meblağ komisyon bile alabilir)

Kısacası yapılacak olan işlem hacmi küçültmek yerine daha farklı şekilde kişileri korumaya yönelik hareket etmektir. alıcı ve satıcıyı kısıtlamak veya yeni girişlerin azaltılmasını talep eden r10 üyesi tüm güzel insanların hayata bakış açılarını daha olumlu olmasını tavsiye ediyorum çözümler keserek biçerek değil de güncelleme ve geliştirmeyle çözülebilir bunları unutmamak gerekiyor.