neleroluyo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
12 bin doları görünce nasıl satmadınız
wptam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben olsam satmam aciliyeti olmadığı için beklerim
HMZA101 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam 10 bin ini çekiliş yapabilirisiniz
lorseum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
acil bir durum yoksa satmayın it köpek kedi coinlerini seven kumarbazlar fiyatı bence yükseltir YTD
emirdrlx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende askerdeyken 83M shiba satmıştım 1 hafta sonra ath yaptı şuan her gördüğümde kafamı duvarlara vuruyorum 😂😂

Paraya ihtiyaç yok ise satmayın ya da yarısını bölüştürün öyle kullanın.
angelicmoon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam çok değil 2.5 ay sonra piyasalar hareketlenmeye başladığında dolar bazında 0.000080-90 ı görecek. Eski seviyesinden de yukarıyı göreceğini düşünüyorum. Zaten şuan dipte. Satsan da satmasan da kârdasın zaten. Bence unut pump yaptığında sat gitsin.
socidev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam hiç alım satım a girişme derim. bu kadar beklemişsiniz. Bekleyin ihtiyacınız yoksa... Fakat bütçeniz el veriyorsa metaya da giriniz tabi ytd
Fringe21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Satacaksan bile hepsini satma derim. Çok aşağıdan almışsın bir daha pump yerse üzülürsün hepsini satarsan
xxx786 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yarısını satarak diğer riskli yatırımlara gir istersen. Ytd
david67 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence satma derim hocam.şu fiyata satılmaz.kendini yukarı attığında satın.piyasa bayagıdır beklemede.
VEGA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kripto da en önemli konu kâr almayı bilmek. Yatırım gayet iyi miktarlara ulaşmış ama çıkmamışsınız. 40$ = 12K USD gayet tatmin edici bir rakammış. Şuan ki fiyatı bile bana göre yine çok avantajlı.

Benim düşünceme göre şuan ki rakamlara göre ATH yaptığında 3X yapmış olacaksınız. Piyasa bir kaç aydır oldukça durgun ve çoğu token alım fiyatlarında. iyi bir araştırmayla ATH oranına göre shibaya göre daha fazla kazanç sağlayabileceğiniz çok fazla token var. Yönlendirmek istemem ama shiba gibi ne olduğu belli olmayan sınırsız arzı olan bir tokeni elde bulundurmanın hiçbir mantığı yok bana göre.
A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cihan hocam, şuan asla satmayın. Bitcon ocak ve şubatta 2 dip yaşadı. Sadece bitcoin yuzde 50 düştü. Ve Yeni gibi toparlandı. 3 4 ay içinde boğa başlayacak ozaman satarsınız. Asla şimdi satmayin.
DetoneDatome adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben olsam 2030 da satarım valla bak
Yuzarseff adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
300 milyonda bende var hocam 1 sıfır silene kadar satmam
Ceku92 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam 12 k dolarları görüp satmadıysanız bence bekletin ama shiba bana hiç güven vermiyor nedense.Yada Satıp Metaverse coinde alınabilir tabikide ytd.
Turlay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elimdeki bir çok coini ve tokeni sattım 1 milyon TL kadarını bundan 5 ay önce sattığım zaman 1m değerindeki coin 2m tl üstü yapıyordu ama ihtiyaçtan satmak zorunda kaldım dün birazını içinde shiba da vardı hepsini sattım hocam değer vermiyorum metaverse coinlere yöneldim ortalama 2m tl kadar da yatırırım mevcut ben gelecek görmedim sattım tabiki biraz şans işi benim fikrim yinede siz bilirsiniz.

Not: 1m TL lik çekimin hepsi shiba coine ait değil 160 bin tl lik kadarı ona aittir ve hepsini sattım. Benim gözümde değersiz.
Teşekkür ederim arkadaşlar. Satmadım