Hmm.. 200 milyon zarar kötüymüş.
Ülkenin 20 yıl boyunca 1 tane köprüye 3 köprü parası ödeyecek olması-kamu garantili projeler ile 20 sene 3 teker gidecek olmamız - 450 MİLYAR dolar dış borç - %60 enflasyon (resmi) gayriresmi olanı yazmayalım silivri soğuktur- ve eksi 50 milyar dolar merkez bankası rezervi ile kıyaslarsak hiçte kötü değil. Ki ben iddaa ediyorum o 1 köprü parası farz ettiğimiz şey açık ve video kayıtlı bir ihalede herkes katılsa yarı fiyatına yapılırdı.
Biraz daha istatistik yazarsanız İBB ile ilgili sanırım KARARSIZ SEÇMEN olan ben kötünün iyisi diye oy verebilecek kıvama gelebilirim

Varsa başka istatistik yazın. Ülkeyi 2016'dan itibaren düşen uçak misali çakılışa götüren AKP ile bir partinin istatistiğini kıyaslamayın. CHP'ye oy gitsin istemiyorsanız HDP sevicisi olduğunu hatırlatın size tavsiyem olsun

Ekonomiden girmeyin elinizde patlar eleştiriler.
İspark zarar ediyorsada iyi.. Zaten 138 ayrı vergiden MTV'siydi ÖTV'siydi araba alırken bile vergiye tabiyiz, bari birazcıkta devlet kurumları - belediyeler vatandaş için fedakarlık yapsın değil mi?
AKP'nin tuttuğu bir sözde yok, Dış politika ve ekonomi alanında o kadar hızlı geri vites attılar ki şanzıman dağıldı en sonunda.
CHP ülkeyi yönetemez konusunda.. evet kesinlikle yönetemez.6 parti olması daha iyi. 1 tane partiden 1 tane adam herşeyi ben bilirim ben en iyi yönetirim dediğinde yaşadığı güç zehirlenmesi ile ülkeyi bitmek bilmeyen - savaş - mülteci- ekonomik bataklığa sürüklemesini görmüşken koalisyon dönemini insanlar arar oldu ki bu bir "tespittir" ispatı vardır.. Yazar kasa atan adam bile pişman çünkü

CHP ne zaman HDP seviciliğe başlarsada yanında onu frenleyecek bir İyi parti olmasıda güzel aslında.Oy oranına rağmen istesede CHP + HDP birleşip bir önerge veremeyecek. Bu düşünce bana bir nebze mantıklı geliyor. İlerleyen dönemde 6 parti tek bir ekonomi+dış politika+bakanlar kadrosu vb deklerasyon + projeler yayınlarlarsa oy vereceğim zaten. Ama şu anda dediğiniz gibi ağızlarında laf gevelemekten ve hükümeti eleştirmekten başka birşey yapmıyorlar. DEVA yol haritası yayınladı birtek, ama gerisinden pek ses ve çözüm önerisi yok .Sadece cümle arasında kırıntılar var.