Yorumlara baktım geneli konuyu dalgaya almış. Arkadaşlar bu çok ciddi bir sorundur
Yav Allah rızası için çocuklarınıza sahip çıkmak bu kadar mı zor. Yav benim de üst katta 2 tane velet var sabah 10dan gece 12 ye kadar 2 dakikada bir koşuyorlar yeni yapılan binalar kağıt gibi olduğu için ses aşağıya bomba patlamış gibi geliyor.
Defalarca güzellikle gittim rica ettim abla dedim ben panik atak ve kaygı bozukluğu hastasıyım en ufak bir seste ödüm kopuyor bütün vücudum titremeye başlıyor kilitleniyor
Bana dediği git müstakil evde yaşa
2 senedir kışın ortasında sabaha kadar sokaklarda geziyorum eve kaçta gelirsem geleyim yine ses yapıyor
Polisi arıyorum gelmemek için binbir takla atıyorlar Zabıtaya şikayet ettim 1 defa geldiler şansa evde yoktular
Allah'a yemin ederim kendimi köprüden atacağım artık dayanamıyorum
Kocası da beni tehdit ediyor bir daha kapıma gelme diyor
Artık sokakta çocuk görünce aklıma takırtı geliyor.
Dedik ses yalıtımı yapalım ona bile yanaşmıyor
Bizim tavana yapsak pek işe yaramıyor

Anlaşılan ölmeden bunlardan kurtuluş yok
Babam o sakat haliyle zar zor bir ev aldı daha hayrını bile göremedik...
Bak bize de yiyenler geliyor toplam 7 kişi aynı ortamda ve gram ses yapmıyorlar.
Çocuktur yapar deyip de kendinizi haklıymış gibi gösteremezsiniz. Bir çoğunuza basit gelebilir ama başınıza gelince ben sizi de görürüm..
Allah düşmanımin bile başına vermesin..
Param olsa ormanın içinde kemdime baraka yapıp orda yaşayacam. Bu nedir arkadaş hayatımız iyice zehir oldu yav