Lixr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
forumda elbet paymax kullanan vardır bu firmanın + - leri neler iyi bir firmamı kötümü bilgisi olan paylaşabilecek varmı
Son kullanıcı olarak ilk defa geçen forumdaki bir konudan lisans almak için kullanmak mecburiyetinde kaldım, 3d secure ile kendi telefonumdan doğrulayarak ödeme yaptıktan sonra sitedeki kullanıcı adımla karttaki adım soyadım birebir uyuşmadığı için whatsappdan kimlik ve kartın fotoğrafını istediler. Firmayı ilk defa duyduğum için güvenip göndermedim, çünkü zaten 3d secure ile ödeme yapmıştım. Whatsappdan yetkili olduğunu söyleyen arkadaşa tamam o zaman iptal edelim dedim, "kart fraud olarak bankaya bildirilmiştir" diyor. Benim şahsıma ait 3d secure ile doğrulayıp kartımla yaptığım işlemi d0landırıclık olarak bankaya bildirmişler, iade ne zaman gelecek dedim gün içerisinde yansır dedi 3 gün oldu iade yok ortada. İade yaptığınıza dair dekont veya ekran görüntüsü gönderebilir misiniz diyorum öyle bir şey yok diyorlar.

Bankaya ödeme itiraz formu doldursam bu adamlar şimdi gidip prosedürdeki pos sahibine yansıtılan inceleme ücretini lisansı satan arkadaşa yansıtmaya kalkacaklar onu da bildiğim için biraz daha beklemek istedim.

İadem birkaç güne gelmezse hem bankaya posu şikayet edeceğim hem de forumda şikayet konusunu açacağım. Beni bu şekilde mağdur ettiler arkadaşlar son kullanıcı olarak önermiyorum çalışmanızı.