Ev sahibi ile anlaşma yaparken oturacagın evi temizliyorsun masraf ediyorsun vs, ve kontrat yaptıgın zaman en az bir süre diyorsun ve ev sahibi senden para kazanmak için onaylıyor. Evi kiraladın, nakliye tuttun, masraf ettin, fırsatçıların yüzünden kiralar arttı. Ev sahibi sana geliyor diyorki x tutarında evimi kiraladın piyasa artmış istediğim kira tutarını vermezsen evden cıkartırım vs. Ayrıca sana her türlü sahtekarlıgı yaparken sen buna rağzımı geleceksin yoksa aylık bazlı kiranı tefe tüfe göre ödeyerek devammı edeceksin. Şahsen aynı olay benim başıma geldi. Eve bi dünya masraf ederken x tutarından kanunsuz bir şekilde fiyat artısı yapılmasını isteyip kafasına göre iş yapması ardından söyledigi rakamı vermeyincede seni zora sokmak istiyor.
Masraflı evi kiralayıp adam ettikten sonra çeşitli bahanelerle ev sahipleri kirada artıs vs seni cıkartıp yüksek artıs yapmak istiyorsa, eve harcadığın miktarı vermesi durumunda nakliye ücretini vs de vermek zorunda dır.
Bu durumda ne dersiniz bilemem ama şöyle özetleyim. : X firmasında işe başlıyorsunuz ve firma size diyorki emekli olana kadar sen burada çalış. Sende buna güvenerek gidip bankadan kredi cekiyorsun ve işletme sana diyorki kardeşim ben suriyeli alacagım sana cıkıs veriyorum. Çalıştığının tazminatınıda vermiyorum dedigi zaman sen burada hakkını arıyormusun ?