VolkanOzen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam başarılar ve bol şanslar. Çalışmadığım vakitlerde günümün bütün boş saatini satranç oynarken youtube da senin attığın tarzda videolar arkada dönerken geçiriyorum. İdeal bir takipçi profili olarak senin kanalını da videoyu tam izlemeden takip ettim.
şimdi ise izleyerek video sunuşun hakkında yorumlarda bulunacağım.

ses tonunda bence bir bozukluk var. Mikrofonunun ayarlarını düzenlemende fayda var gibi. Tizleri azaltmak işe yeratacak. Önündeki metinleri okurken acele etmemeni tavsiye ederim. Edindiğim mesleki bilgilerimi mesleki hiçbir fikri olmayan insanlara anlatırken onların ne demek istediğimi anlamalarının en kolay yolu birazcık daha yavaş konuşmak. Videolarında tavsiye ederim.

alta koyduğun müzikleri elden geçirmen lazım. Çıkıdım çıkıdım içim kıpır kıpır oldu. Ama karşımda çekik gözlü bir dayı dişlerini fırçalıyor. Atmosfere uyumlu değil gibi müzikler sanki.

genel anlamda video tarzını beğendim. Yazıları da videolarının içerisinde kullanmanı tavsıye ederim. Kendini göstermediğin için tabiri caizse bir slayt sunumu yapıyorsun. Bu yüzden keywordleri vurgulamak adına video içeriğinde kullanabilirsin.
Hocam teşekkür ederim. Bu biraz deneme yanılma projesi oldu. İkinci video daha sağlıklı olur diye tahmin ediyorum.