lRedd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gmt bugüne kadar gördüğüm en güzel en mantıklı proje dediğiniz gibi bu tutarlar zamanla düşer ve pasta paya azalır ancak proje olarak mükemmel fikri olan ve yakımlara başlanacağı zamanla daha büyüyecek bir proje 0.01 den launc yapılıp 0.10 da satışa çıkmış 3.85 e gelmiş bir coin tabi ki burdan 2 2.5 düzeltmesi gelebilir bu sizi korkutmasın ancak bu coin neden bir axs olmasın ? 40-50dolarlar ütopik değil ancak zaman gerekli.

Tabiki buradan 50 dolar 1 günde olacak diyemeyiz talebi arttıkça 40 dolar da 50 dolar da olacak dediğiniz kazançlar bir yerden sonra mutlaka düşecektir coinin fiyatınıda etkileyecektir ancak 0.1 dolardan 100 dolara giden coinlerin yanında gmt nin yükselişi daha yeni başlıyor
Kağıt üstünde mantıklı gibi ama bu kadar ödülü nasıl dağıtıyorlar? Az buz bir rakam değil. 12 km koşu ile neredeyse ayakkabının fiyatını çıkarmış oluyorsun. Bu biraz fazla değil mi?

Neden axs olmasın demişsiniz. Bence doğru söylediniz. Axs da bugün düşüşü yaşıyor. Geçen senenin sonundan bu güne kadar 1/3 düşüş yaşadı ve devam ediyor.

Play2earn ve move2earn projelerinin geleceğine inanmıyorum maalesef.