constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ETH ile HNT arasında çok fark var. İkisinde de kazım yapıyorsunuz ama HNT de masrafınız neredeyse 0. Elektrik harcamıyor. Ayrıca ETH işlem çiftinde kullanılan bir coin.

Eğer cihaz sahipleri uzun vadede cihazlarını elde tutar da arz azalır talep artarsa HNT'nin değeri yükselebilir. Ama cihaza verdiği parayı bile çıkaramayanlar cihazını satmaya başlarsa HNT ye olan ilgi azalır. Tamamen firmanın atacağı adımlara bağlı bence. Böyle giderse büyük satışlar gelebilir.
Hocam bence aşırı saçma bir karşılaştırmada bulundunuz. Elektrik harcamıyor, masrafınız yok diye bu coinin değersizleseceği/patlayacağı anlamına gelmiyor. Ayrıca şu an HNT'nin işlem çiftinin olmaması ileride olmayacağı anlamına da gelmiyor.

Bu arada ben HNT şu an almadım veya madenciliğini de yapmıyorum. Fakat ETH, Solana gibi projelerde olduğu gibi kendi altyapısını kurarsa çok iyi yerlere geleceğinden emin olduğum bir proje.

Bence kripto konusunda kendinizi biraz daha geliştirin ondan sonra analizlerde bulunun. Başkalarının kafasını karıştırmayın.