Godaddy müşteri hizmetlerini ararsan fiyatları yarıyarıya düşürecek prmosyonlarla yardımcı olacaklardır.
TR de bir çok hosting firması Bing, yandex, pinterest vb botları engelliyor, Ucuz ve uygun diye gidip aldığınız hosting ile yıllarınızı ayırdığınız projeniz başarısızlıkla sonuçlanabilir.
hocam sene başında görüşmüştüm %20-30 arası bir indirim yaptılar ama o o haliyle de yine alakasız fiyatlar. fark çünkü 2-3 katı. dediğiniz olayı da ilk defa sizden duydum, 4-5 farklı türk hosting firmasıyla çalışıyorum, bahsettiğiniz arama motorları ve sosyal ağlarda hiç bir engelleme olmadı =) işi bilmeyen 10 liralık hostingcilerle çalıştıysanız normaldir hocam öyle birşey yaşamanız. adam beceremediği için engelliyor. godaddyi abd lokasyon için kullanıyordum, ama gayet büyük tr hedefli projelerimde, dediğiniz gibi bir olumsuzluk hiç yaşamadım. yani sırf bu nedenle godaddy kullanıyorsanız, bu tür sorunlar yaşamayacağınız kaliteli yerli firmalarda fiyat 2 katından da ucuz bilginiz olsun.
Merhaba,
GoDaddy' nin barındırma hizmetini normal şartlarda da kullanmak pek mantıklı değil, hele ki hedef kitle Türkiye ise.
ben abd hedef kitleli siteler için kullanıyordum ama avrupa lokasyonlu türk hostinge taşıyorum şuan, sene başında test için bir sitemi taşımıştım fransa lokasyonlu sunucuya, abd sıralama ve trafik anlamında bir olumsuzluk olmamıştı