TahsinCetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
YouTube sürekli video yüklüyorum.
Videolar özgün. İnsanların ilgisini çekecek videolar. Shortlar fena değil 1000 izlenen de var 5 milyon izlenen de. Ama normal uzun videolar çok az izleniyor. Ben daha çok uzun videolar atıyorum kanala..

Bu youtube kanalı bir anda mı Parlıyor? Yoksa sürekli video atmak veya uzun zaman beklemek mi lazım?
bende yaz sonu açmayı düşünüyorum. apple imac 27 inç bilgisayarı bekliyorum.bu zaman kadar çok video inceledim ama gözden kaçan bir metodun en etkili yöntem olduğunu tecrübe ettim. sen bilirsin eskiden jelikoperlerden planir uçaklardan ilan reklamları atarlardı. böyle yapmayacağız ama el ilanı bastırıp.kandillerde,festivallerde,çnemli günlerde ve cuma namazı sonrası dağıtacağız. en etkili reklam yöntemi bu.

sabit video girmek çok önemli. haftada en az 2 video şart oda en az. ve bir videıyu asla aynı kıyafetle çekmemek önemli. bir kaç aya bir eski kıyafetler giyilebilir ama haftada bir aynı kıyafet giyilmemeli.

haftada düzenli 2 video ve her ay 1000 adet el ilanı ( 200 lira ) bir senede 2400 lira yapar. bu sene 12 bin yapar.bunu 3 bin tanesi sırf el ilanıyla gelse kafi. çünkü o çevfresel izlenim faktürüde işin içine girince. 1 senede en az 80*90 bin abone our diye düşünüyorum.

ilk yıl çok önemli. sonraki 2 ve 3. yıllar geleceğini belirler. öyle birden patlama bir video olur ama devamı gelmezse bir işie yaramaz.

en güzeli yavaş yavaş gitmek zaten kalıcı bir 100 bin üzeriabone olursa işte patlama noktası bundan sonra gerçekleşebilir .ozamanda bir strateji belirlemek lazım.