otomatik yenilemeyi iptal etmiştim sene başı, süre dolum maili geldikçe taşımak için giriyorum, çünkü artık akıl almaz hal aldı godaddy fiyatları. neyse adettendir taşımadan bir bakayım 1 yıllık kaça uzattırıyor bir ihtimal belki taşımaya değmeyecek fark varsa diye baktım. sslsi yok, extra koruması, yedekleme hizmeti vs. yok. sadece cpanel ekonomik hosting 1yıllık fiyata bakar mısınız, şaka gibi.
elbette tercih meselesi ancak, mis gibi hizmet veren kaliteli yerli firmalar varken, beni dövseler2 katı 3 katı parayı vermem sırf ismine. iyice abarttılar fiyat işini, bu kadar olmamalı makas.
bir de uyanıklar ilk başta 440 tl çıkarıyor, baktım ki 1 yıl değil 6 aylık fiyat =) Dikkat etmeden basıp geçsen 6 aya 440 tl vereceksin. Eskiden 2 yıl çıkarıyordu godady otomatik yenileme süresini, kendi de farkında demek ki alakasız rakamların, ucuz dursun diye 6 ay öneriyor.
yukarıdaki fiyat vergi hariç tabi, bir de dalga geçer gibi 360 lira indirim aldıgımı söylüyor, allah razı olsun
2 tane sıradan hostinge yıllık 1700 tl istiyor, gerçekten uçmuş bu adamlar. bu strateji ile kapatın dükkanı TR de işe yapamazsınız