Merhaba, Dolap'da yayıncı paneline sahibim. Alacağınız tüm ürünlerde geçerli %15 iade sağlıyorum.
(Alışveriş yaparken ekran videosuna alınmalı)
Şartlar:
Alacağınız ürünlerin linkini bana göndereceksiniz, gönderdiğiniz ürünleri yayıncı panelime ait bir linke dönüştürüp size ınstagram'dan göndereceğim. Sepetinizi öncelikle komple boşaltın. Benim verdiğim linke instagram üzerinden tıkladığınızda sizi Trendyol üzerinden dolap satıcı sayfasına yönlendirecek, istediğiniz ürünleri sepete ekleyip alışverişi Trendyol uygulaması üzerinden yapacaksınız. Yaptığınız alışverişler bana ertesi gün raporunda yansıyor (ertesi gün 17:00'a kadar). Eğer ürün alınmış ve sipariş iptal edilmemişse yayıncı panelime yansır yansımaz %15 iadenizi sağlıyorum.
Not: Alışveriş yaparken instagram üzerinden linke tıklayıp, alışveriş tamamlanana kadar ekran videosuna alınmalı. Benim linkimin kullanıldığını görmeliyim.
Not 2: Maximum sepet tutarı 1000₺ olmalıdır, 1 sepet 10.000₺'de olsa maximum 150₺ iade verebilirim ama şöyle ki, 10.000₺'lik ürün alacaksanız 10 farklı sepetten yani 10 farklı sipariş vererek 10×150 iade alabilirsiniz.
Not 3: iyi niyetim suistimal edilirse ve beni d0landirmaya calışan olursa hukuki yollara başvururum...
Telegram
eneskaya1905