yusufmesci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Görmemişin oğlu olmuş tutmuş ç***nü koparmış. Bizimki de o mesele. Mesela neden Bayraktar? İyi işler yapıyor diye mi savunma sanayisinde? Teknoloji bakanı falan olsun deseniz anlarım bir nebze. Yani her başarılı girişimci, şirket sahibi veya mühendis başkan yapılsaydı ABD'nin şimdi onbinlerce başkanı olması gerekirdi. Milletimizin kafa yapısını hiçbir zaman çözemeyeceğim.

siz her şeyi seçilen başkanın falan yaptığını düşünüyorsunuz sanırım doğru karar verebilen her kişi başkan olabilir. vasat insanların parti yöneticiliği yaptıgı ülkede bu size tuhaf gelmesi normal.

Mühendis adamdan cumhurbaşkanı olmaz diye düşünen süleyman demirel neydi inşaat mühendisi, siyasetci olmaz diyen erbakan neydi? makine mühendisi..

Abd ye bakıp demokrasi arıyorsun , trump neydi milyarder girişimci şirket sahibi. ne olmuş başkan olmuş. Sen milletin kafasından çok kendi kafanla ilgilen bence.