Kalite ve işçilik şahane, farkı anlamak için bankadan gidip 50₺ aldım. Paradan anlamayan bir insanın buna kanması çok normal kusursuz yapmış herifler. Ama kağıdın kalitesi çok farklı kağıttan ve Atatürk fotoğrafından anlaşılıyor dikkatlice bakınca.

Berber abimizden almıştım gidip takdim ettim kendisine

Escanor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilerek hatalar yapılıyor hocam sahte parada cezası büyük
Geokomplo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
atatürk'e dikkatli bakmasam atarım cebe, güzel işçilik
LETRX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizim bir arkadaşı tokatlamışlardı böyle, telefonunu sattı 5.000'e paraların 1200 ü gerçek diğerleri sahte, kendisine sorduğumda hiçbir farkı olmadığını söyledi. Arkadaş parayı alır almaz yeni telefon almaya gitti ve adama parayı direkt öyle vermiş adam da anlamamış. 2 3 Gün sonra adam parayı bankaya yatırmaya gittiğinde öğrenmiş. Çok fena işler dönüyor.
Ali6633liali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10 numara işçilik yani bu adam da d0landiriciysa bu emeğe değer ya ne diyebilirim ki şahsen 200 tlsi denk gelse emek uğruna adamı yemeğe dahi götürürdüm ama Atatürk de biraz teknik hatalar var az daha dijital tasarım üzerinde çalışsa ve yogunlassaymis birebir aynısı olabilirmiş bu adam dolar bassa ülke kurtulur işte daha ne istiyoruz ki 2 TL'ye dolar aldığımız günlere geri dönmek için geç değil
mustafabilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Atatürkün saç ekilmiş halinede bakın vay arkadaş
Saitama adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Atam fatih terim olmuş gibi Geçmiş olsun
msergek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nerde eski paralar.
Qyxius adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun diyorum, Banka ATM'lerinde bulunan mor ışık sistemini geçebilen, bu millete neler yapmaz
zoe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
LAN ATAMA NE YAPTINIZ
SarSeoAgency adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oha gerçek sandım
FethiB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nerden aldığın para bu dostum
pastelboya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun hocam . onun bile kalitesi düşükmü yapıyolar artık belli oluyor hemen ...