Merhaba, perfex crm sistemi kullanmaktayım perfex tarafından paytr entegrasyon modülü yapıldı. Problemim şu; Müşteriye Online Ödeme linkini (Fatura) gönderdiğimde " (get-token):email " geri bildirim hatasını alıyorum. Bu problem, Müşteri perfex crm sistemimizdeki müşteri hesabında oturum açmış durumdayken yaşanmıyor. Müşteri hesabı oturumu kapalı iken yaşanıyor. Müşteri hesabı oturumu kapalı iken online fatura görüntülenenbiliyor. Ama alt kısımda fatura ekranında " ŞİMDİ ÖDE " kısmına tıkladığımda müşteri hesabı oturum kapalı iken " (get-token):email " hatasını alıyorum. Bunun için PayTr ile iletişime geçtiğimde modül perfex crm tarafından yapıldığı için destek veremediklerini açıkladılar...
bunun çözümü olarak aklıma gelenler;
- ŞİMDİ ÖDE kısmı üstünde bir email alanı input oluşturup paytr ye bildirim yaptırmak.
- Perfex crm içindeki paytr modülünde ki kodlar ile sabitleniş zorunlu bir posta belirlemek.
( ama ne yazikki bu iki durumuda nasıl yapacağımı bilmiyorum. perfex crm paytr modülü içinde bazı kodlar buldum ama başaramadım kodlar aşağıdaki gibi )
Perfex CRM içindeki Paytr entegrasyonu alanına ait kodlar;
$email_address = (is_client_logged_in() ? $GLOBALS['contact']->email : $staff->email);
if ($email_address) {
$payer['email_address'] = $email_address;
}
if (count($billing_address) > 0) {
$payer['address'] = $billing_address;
}
arkadaşlar bu problemimi detaylı anlattığımı düşünüyorum. Yardımcı olacak arkadaslar lütfen iletişime geçebilirmi.. wp: 8 5 0 8 4 0 0 2 9 4