temedha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adsense sunucuda hocam kapattım kabul ettim bana daha çıkmaz yani,en altlarda ödemeler kısmındaki şartlarda yazıyor,
Bu kısım mı ?

Google'ın; Google'ın geçersiz etkinliğin sebep olduğunu düşündüğü ödemeleri yapmama veya değiştirme hakkı bulunmaktadır. Geçersiz etkinlik (i) herhangi bir kişi, robot, otomatik program vb. cihaz tarafından, size ait IP adresleri veya kontrolünüzdeki bilgisayarlardan kaynaklanan tıklamalar, gösterimler, sorgular, çevirmeler ve diğer oluşumlar aracılığıyla oluşturulanlar da dahil olmak üzere, oluşturulan spam, geçersiz tıklamalar, geçersiz gösterimler, geçersiz sorgular, geçersiz çevirmeler ve diğer oluşumları; (ii) son kullanıcıların Reklamları tıklaması veya başka işlemleri gerçekleştirmesi için para ödenerek, sahte beyanda veya istekte bulunularak elde edilen tıklamalar, gösterimler, sorgular, çevirmeler veya diğer oluşumlar , (iii) tarayıcılarında JavaScript'in devre dışı olduğu son kullanıcılara sunulan Reklamları veya diğer herhangi bir şekilde reklam sağlama veya ölçmenin ayarını bozanları;