Arkadaşlar merhaba işim gereği sürekli insanlarla konuşuyorum ve bulunduğum çevreden kaynaklı gelen müşterilerin %95i zengin kesim. 10 müşteriden 9u en az 70 yaşında yürümeyi zor başarıyor! Hepsinin en az 2 3 milyonluk evi var. Nerden biliyorsun diye soranlara cevap vereyim. Ya görüyorum ya da kendileri söylüyor. Tabiri caiz ise bazıları resmen yaşayan ölü gibi önünü görmüyor ve yürüyemiyor. 5 10 tl fazla verse ayagına getirecekler istedikleri şeyi ama cimrilikten yapmıyor. Mezara götürecekler herhalde, hayır yapabilse diyeceğm gelip alsın istediği şeyleri. Birde ürün alıp 50 çeşit sorun çıkaran var bu yaşlılar neden hep sorunlu? Ya insan hiç mi birşey begenmez! Altında milyonluk araba var sürekli şikayet edip duruyor her konuyu. Gelen gençler ya da durumu olmayanlar bir kere bile şikayetlerini dile getirmediler. Aşırı sabırlı biriyim ama bu yaşlılar sabrımı taşırdı, işimi sırf bu yaşlı insanlar yüzünden bırakmayı düşünüyorum. Allah huzur evinde çalışanlara sabır versin. Tüm bu olanlara ragmen bile saygımı asla bozmadım bozmamda ama doğrusunu söylemek gerekirse bazılarının agzını burnunu kırmak istemiyor değilim 😁
ABARTMIYORUM YEMİN EDERİM ŞU YAŞLI İNSANLAR BENİ HAYATTAN SOĞUTTU, İNSANLARDAN SOĞUTTU!