erdem21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki 6gb kartlar ile şimdiden altcoinlere girmek daha karlı olmazmı? Yoksa şuan en iyi kazandıran şuan eth mi
Şuan en kartlı dual hariç ETH kazımı. Hem eth hemde altlar için en mantıklı f/p kartlar bunlar bence. 4 gb seri alıp direk altcoin kazmakta mantıklı ama eth bitene kadar dibini sıyırmak lazım.

Moonlife adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam 20 bin tl ile bu sisteme girilirmi ek gelir olurmu sıfır bilgim var malasef
Tamamen ticaret gibi düşünün bunu. Yukarıda bir arkadaş 20 bin tl olduğunu bahsetmişti gelir gider hesabı yapılabilir ama her gün aynı kalmaz. Piyasa , elektrik durumu vs değişir. Kişinin riskine kalmış bir durum yani hocam. Ben büyük paralarla girmiştim çünkü kendime risk aldım. Fazla kafa karıştırmaya gerek yok kafanıza ne koyarsanız onu yapın. 20k TL ile yukarıda mesajda belirtmiştim günlük eth kazancını
Ceku92 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şuan 30 mhs kazım gücüne sahip olan bir kart günlük olarak kura göre ETH kazarsa 1.21 $ getiriyor tabiki elektrik fiyatını düşmedim. (ETH : $3,098.28) kuruna göre hesaplanmıştır.
Yani tek kartla madenciliğe değmez, boşu boşuna kartı yormaya gerek yok. Toplam kar ettireceğini düşünmüyorum kullanılan bir sistemse. Elekrik kaç watt harcıyor ona göre boşta duracağına çalıştırmak mantıklı olabilir harçlık olarak