atlas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugün pansuman gibi sardığımız şeyleri söktük.
2 yaşında oğlum var bacaginda çıktı 1 haftadır çocuk rahat hareket edemiyordu sol diz kapak üzerinde.
Çiban ile ilgili eskilerinde söylediği bir yorum var vucüt zehri atıyor diye bu terim aslında sizi anlatıyor çünkü bende sigara bırakma olayından sonra siz gibi.
Sol bacağımda 2 ayrı yerde çiban ile tanıştım bunun çıkmasına anne babalarımız büyüklerimiz iyi olduğunu zehri dışarıya akıttıgını belirtiler.
Sigara konusunda doğru zehri ben attım sizde attınız 2 yaşındaki çocuk ne alaka diyeceksiniz oda 1 ay sürecek kadar bi hastalık geçirdi ondan sonra çıktı çiban geçirdiği hastalığı kolay atlatamadı cocuk ateş öksürme burun akıntısı halsizlik iştahsızlık gibi sorunları vardı şimdi rahat etmeniz için yazdım sigaradan kalan zehri atıyorsunuz hayırlı olsun bırakmanız inşallah bulaşmazsınız birdaha.
Çok geçmiş olsun hocam yeğenimize Allah şifalar versin.