Sabah bir konu açtım ses yapan komşum hakkında, bugün ev sahiplerine kadar ulaştım adamın tek dediği; "ben ne yapabilirim"
Polisi arayıp sordum ararsanız gelip uyarabiliriz sadece dediler, devam ederlerse ifade verirsiniz tutanak tutarlar adliyeye gider(ses yapma için kanıt olmayan bir tutanak da ne kadar çözümlenirse artık)
Peki bu tutanak sonuçlanmayacağı için ben bunları dövsem kim suçlu olur dedim; ikiniz de suçlu olursunuz dediler ve muhtemelen darp olduğu için onun kanıt sunması daha kolay olur
Anlayacağınız yasalar bazen hiçbirişe yaramıyor ve bu konuda birşey yapamıyoruz bu durumda onların vermediği cezayı gizli bir şekilde yakalanmadan bizim kesmemiz gerekiyor sanırım
Bunca insanın (sözde) kurallara aykırı davranıp gerekli cezayı çekmemesinden sıkıldım artık, onların çekmediği cezayı ben çekiyorum
Dilencisi ayrı dert, komşusu ayrı dert; d0landıran emlakçısı, tüccarı ayrı dert e yeter be kardeşim hepsi işten sıyrılıp gidiyor yozlaşmış bu sistem!
Bundan sonra yasal yollarla değil kendi yollarımla çözeceğim sıkıntıları, devlete göre suçlu olsam bile. Bakalım onların hepsi yırtıyor ceza almaktan, ben de denerim şansımı
içerden yalıtım yaptırmayı düşündünmü çok faydası var.