Hocam konuyu tartışmak için açmadım. Fakat cevap verecek olursam ben zaten arkadaşa iş yetiştirmedi diye kızmıyorum. 13 günlük süreçte front elinde olmadan da yapıyı kurabilir ve entegre kısmını bırakabilirdi. Yapmak yerine benim frontu göndermememden faydalanıp beni bekledi. Ben buna kızdım zaten. Bekleseydi o da işini tamamlayacaktı benimde işim hızlı bitecekti çünkü front kısmını 2 günde entegre edecekti.
Yani bu yüzden arkadaşın burada haklı olduğu bir durum yok. İstese yapabilirdi fakat beni bekleyip yapmadı. Ben ona frontu vazgeçtim kendim entegre edeceğim yapı nerede hocam diye de sorabilirdim.
Biliyorum, genel olarak fikir almak istediğiniz için yorum yaptım ne sizi tanırım ne de diğer arkadaşı. Dediğim gibi yapılabilir zaten ama olaya onun tarafından da bakmak lazım belki arkadaş siz frontend kısmını göndereceğim dediniz diye kabul etmiştir işi veya o da iş önceliğini kendisine göre ayarlamıştır siz başta teslim etseydiniz 2 günde bitecek işi parça parça yapıp uzatmak istememiştir bunun yerine diğer işlerini halletmiştir çünkü siz göndereceğim demişsiniz zaten. Şahsen ben olsaydım siz fronted hazır diyene kadar para almazdım işlem de yapmazdım frontendi yolladığınızda da 2 günde bitirip teslim ederdim. Karşı taraftan ya fronted yok tamamen size ait dersiniz öyle teklif alırsınız ya da frontend hazır der öyle teklif alırsınız ve dosyaları gönderdikten sonra karşı tarafın işlem yapmasını beklersiniz. Siz hazır deyip teklif alıp konuşmuşsunuz ama sonradan hazır olmamış o yüzden anlaşmazlık olmuş. İnşallah halledebilirsiniz sorunu.
İyi forumlar.