Forumda kolay kolay "engel" tuşuna basmam, troll olduğunu anlarsam veya benim yahut başkalarının ticaretlerini baltaladığını düşünürsem, şahıs bana "samimi" gelmiyorsa, kısacası o adamın gözümde kaale alınacak bir tarafı yoksa ancak o zaman engellerim lakin engel butonu tam olarak işlevini yerine getirmiyor.

Engellenen üye, konularımı okumaya, stalklamaya devam ediyor. Daha kötüsü ben de onun konularını ve dolayısıyla avatarını son sekmede görmeye devam ediyorum.

Artık bu konuya bir güncelleme yapılması gerektiği kanaatindeyim. Konularımızı okuyabiliyor olmaları büyük fecaat, adamı ticaret baltaladığı için engellemişim, üstüne de ceza almış ama hala konularımı okuyabiliyor.

Ben nerden bileyim o adamın konularımı okuyup, mesaj atan müşterilerime dahi ulaşıp aklına fitne sokmayacağını? Yani benim ticaretimi baltamaya halen devam edebilir teknik olarak.

Sayın geliştirici ekibi, çok mesai harcadığınızı biliyorum ama lütfen foruma TAM ANLAMIYLA BİR ENGELLEME SİSTEMİ getirin.

İstemediğim adam benim konularımı okuyamasın, avatarını, nickini, mesajlarını görmeyeyim, istemiyorum. Yemin ederim tiksiniyorum bazılarının nickini, resmini dahi gördükçe. Engel yedikçe daha çok stalklıyorlar bir de arsız gibi.

Hem ticari hem ruhsal olarak büyük bir handikap bu.

Gereğinin yapılmasını arz ederim.