Trust adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben davulcu sesinden, ezan sesinden, komşu sesinden, komşunun çöpünü kapının önüne bırakıp gitmesinden rahatsız bir insan olarak gittim çok sakin bir yerde ev aldım. Bunun öncesinde;

Karşı komşum 3-4 kere çöpü kapıya koydu uyardım uyardım devam etti, aldım çöpü kapısının önüne boşalttım - bir daha yapmadı
Yan komşu 20 yaşında 3 tane çocukla kadını evde bırakıp gidiyor, akşam gelince kavga gürültü, gittim kavga ettim - bir daha yapmadı
Karşı komşunun oğlan kurye, sabahın köründe ayakkabı giyerken zile basıp duruyordu, açtım kapıyı üçüncüde elenirsin dedim - bir daha yapmadı
Üst katta 2 tane sekse çok düşkün kadınlar beni ilgilendirmez ama sabaha karşı garip garip sesler oluyordu - aradım polisi fuhuş yapılıyor diye şikayet ettim bir daha yapmadılar

Bu ülke böyle kardeşim, kimse yasa masa takmaz. Herkesin bir yerlerde tanıdığı var. Benim kimsen yok ama beni yasa falanda korumuyor. En son ya ben birisini öldürürüm ya da beni öldürürler dedim. Araba kullanmayı bıraktım, apartman dairemden taşındım.

Çözüm yoksa siz çözüm olacaksınız.

Çok güzel özetlediniz kesinlikle katılıyorum🙏
umarım bu mesajınıza da karşıt yorumlar yapılmaz