msezen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üst katımdan gelen sesten dolayı alt kattaki rahatsız olup bana gelip sesten rahatsız olduğunu söylüyor, bende ses üst kattan diyerek kapıyı kapattım. Üst kattaki sesten ben rahatsız olmazken alt katımdakinin rahatsız olması normal mi?
Zaten hünharca rahatsız etmeye çalışmıyoruz tabiki dikkat ediyoruz yürürken bile aşağıya ses gidecek rahatsız olacaklar diye endişe ediyorum. Soğuk ve yağmurlu havada çocuğu dışarı çıkaramıyoruz malesef. Empatiyi iki tarafında yapması gerek, iki tarafında anlayışlı olması gerek çünkü toplu alanda yaşıyoruz. Akşam saati çocuk oyun oynuyor diye kimseyi kapımda görmek istemem. Çocuğunuz yoksa bu durumu anlayamazsınız, 1 yaşında çocuk koşma demekten anlamaz dedikçe daha çok koşar.
Sizin üst katınızdakinin sesi mi diğer aşağı duyuluyor doğru mu anladım? o şekil nasıl olacak ki onu tam anlayamadım.Evet o yaşta cocuğa bir şeyler anlatmak zordur ama aşağıdaki insanları da düşünmek lazım diye düşünüyorum mesela belli saatlerde kucağa almak en azından sabah koşuyorsa önlem olabilir.Onun dışında öğlen koşarsa daha az problem olur cünkü insanlar uyanmış olurlar filan.Aşağıdaki insanlar nasıl işe giden insanlar mı yaşlı insanlar mı bilmediğim için ancak beyin fırtınası yapıyorum.
Çocuğunuzu öpün benim için.