Isin kotu tarafi buna maruz kalan tek ben degilim. Ozel mesajla ulasan baska bir arkadas da arayuz tasarimi icin odeme yapmis ve ona da bugun yarin bugun yarin bir guzel oyalanmis. Ve en son o da bana soruyordu, sana iade yapti mi diye

.
Kim bilir kac kisiye bu sekilde yapmistir, belki de sistemi kurmustur, ayda 10 kisiye bu sekidle yapsa hic ugrasmadan sadece paranin faiziyle 2000tl cebine indirir

.
Neyse, konuyu dagitmayalim. Aslinda sorun o degil, sorun bu kotu tecrubeyi hic bir sekilde forumda paylasamiyorum. Surekli konular/mesajlar/itradeler siliniyor ustelik el altinda sopa gosteirliyor "3. kez uyariliyorsunuz"

.
Sizce bu ne kadar adil? Bu durumda suc ve suclu korunmuyor mu?
Ohoo bu taktikle birde yatırım yapıp işlemiştir o parayı adam formülü bulmuş
Öncelikle kötü deneyimleri paylaşamıyoruz malesef, tp lerde de negatif puanı bile d0landırıcılıklarda atabiliyoruz fakat adam dolandırıcıysa zaten hesabı gözden çıkarmıştır bir anlamı olmuyor o durumlarda😅
Bilmiyorum belkide moderatörlere bu negatif deneyimlerin kanıtlanması konusunda çok fazla yük binecek ve tespiti doğru yapılamayacak diye yapılmıyor olabilir
Bu arada işinizi iyi yapsanız bile en ufak bir ters mesajınızda size düşman kesilip saldıran arkadaşlar oluyor o yüzden gelecekse de tespitinin büyük titizlikle yapılması gerekiyor